שבת בפתח: טריפל טעמים בעוגה אחת מאלפת

    נאוה כרמון No Comments on שבת בפתח: טריפל טעמים בעוגה אחת מאלפת

    היא בשלושה טעמים, היא חלבית, היא עם שמנת מתוקה ושוקולד וזה הופך אותה למושלמת • מי שטרח בערב שבת יתענג בשבת

    23:54
    05.05.24
    אבי יעקב No Comments on "ערים מועטות שניתן לצעוד בהן עם כיפה ללא אבטחה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    שבת בבוקר, עוגה חלבית מצוינת , כוס קפה מהביל, תענוג אמיתי.

    עוגת שוקולד בשלושה טעמים

    המוצרים:
    (מתאים לתבנית בקוטר 24 ס"מ או בגודל ‭30X20‬ ס"מ)

    • 3 גביעים (750 גרם) גבינה לבנה 9%
    • 5 כפות סוכר
    • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
    • 1 חבילה (80 גרם) אבקת אינסטנט פודינג וניל
    • 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
    • 150 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
    • 150 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
    • 1 כוסית אספרסו, או 1 כף קפה נמס מומס ‭2-ב‬ כפות מים רותחים
    • ‭3/4‬ כוס חלב
    • 300 גרם ביסקוויטים
    אפשרות לעיטור: פירות יער, תלתלי שוקולד

    עוגה בשלושה טעמים - נאוה כרמון

    עוגה בשלושה טעמים – נאוה כרמון

    אופן ההכנה: 
    ‏‭.1‬ שמים בקערה את הגבינה והסוכר וטורפים היטב.
    ‏‭.2‬ מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לקערת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. מנפים את הפודינג לקערה ומערבבים בעדינות למרקם אחיד.
    ‏‭.3‬ שמים כל סוג שוקולד בקערה נפרדת. מחממים כל אחת מהקערות במיקרוגל עד שאפשר לערבב את השוקולד לקרם חלק (בודקים ומערבבים כל 30 שניות).
    ‏‭.4‬ יוצקים ‭1/3‬ מקרם הגבינה לכל קערת שוקולד ומערבבים היטב למרקם אחיד.
    ‏‭.5‬ מערבבים בצלחת עמוקה את הקפה והחלב. מרסקים את הביסקוויטים לקערה נפרדת, כך שיתקבלו חתיכות בגודל ‭1-כ‬ ס"מ
    ‏‭.6‬ הרכבת העוגה: מניחים ‭1/3-כ‬ מכמות הביסקוויטים בתחתית התבנית. יוצקים עליהם ‭1/3-כ‬ מנוזל החלב-קפה. יוצקים את קרם השוקולד המריר ומיישרים. מכינים באותו אופן שכבות (ביסקוויטים, קפה, קרם שוקולד) עם קרם שוקולד החלב ולבסוף עם קרם השוקולד הלבן.
    ‏‭.7‬ אם רוצים – מעטרים את העוגה בפירות יער או שוקולד. מאחסנים במקרר 3 שעות לפחות. מגישים קר.

    זמן הכנה: כשעה
    דרגת קושי: קל



    0 תגובות